17 decembrie 2010

01:15 AM

                                                  Cum am zis. Zodia Berbec.
                             Am uitat sa spun. In zodiacul chinezesc sunt Tigru. 

Zodia Berbec

21 martie - 20 aprilieCalitati: curaj, cinste, initiativa, ratiune, caldura, devotament
Defecte: incapatanare, graba, naivitate, agresivitate, lipsa de disciplina, irascibilitate
Sanatate: Nativul Berbec este plin de vitalitate si este semnul cu cea mai mare putere de regenerare. Din cauza impetuozitatii si a nerabdarii este sensibil la stres, e nervos, are adesea insomnii. Are probleme cu dantura. Uneori ipohondru.
Zodia Berbec Caracterizare
Berbecul, impetuos si intreprinzator, isi urmeaza numai propriile convingeri. Desi generos, este adesea indaratnic si incapatanat. Este vioi si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Are multe idei pe care doreste sa le puna in practica.
Berbecului ii place actiunea si este plin de dorinta de perfectionare. Este grabit, nu are timp sa astepte. Vrea totul imediat. Nu ii este frica de esecuri si nu le accepta. Are mare nevoie de stabilitate, in special in domeniul sentimental. Uneori nu este deloc sociabil si comunicarea sufera. Nu este usor adaptabil, dar poti conta pe el. Nu face intotdeauna alegeri corecte.
Nu ii plac situatiile echivoce, nu ii plac alegerile. Un Berbec vrea ca totul sa fie clar. Hotararile sale sunt ferme si nu ii place sa se razgandeasca. Este rational, ii place puterea, vrea sa conduca si are calitatile necesare. Este pragmatic si are aptitudini tehnice. In general norocos. Nu este o fire foarte intelegatoare. Are mare nevoie de sustinere.
Din exces de zel, Berbecul poate deveni certaret, chiar brutal. Cutezanta sa poate ajunge deseori la furii necontrolate. Este un subaltern recalcitrant si incomod. Nerabdarea il face sa inceapa multe lucrari si sa nu le termine. Nestapanit, risca sa se lase tarat in aventuri nedorite. Nu stie sa se opreasca atunci cand trebuie.

Piatra pretioasa : ametistul si diamantul.
Zi norocoasa: marti.
Numere norocoase: 6 si 7. ( pe alte site-uri zicea ca numerele norocoase sunt 1 si 9 )
Culoare: nuante vii de rosu.
Metal: fierul.
Locuri prielnice: orasele mari.
Verb reprezentativ: "a fi".

Berbecul reprezinta creierul si capul, ceea ce denota o cerebralitate imensa.

Aspectul fizic: statura mijlocie, corp slab, plapand, sau corp atletic, viguros; nervos, osos, piept dezvoltat; figura ovala, pometi usor proeminenti, par inchis la culoare, negru adesea - ori roscat; sprancene stufoase, privire patrunzatoare.

Zone erogene: indeosebi fruntea, fata in general; tamplele, parul, urechile.

Incapatanat si intreprinzator, nativul Berbec isi urmeaza propriul drum; poate fi chiar indaratnic. Un Berbec autentic este vioi si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Cutezator, deseori naiv, e plin de idei, are initiativa si trece imediat la actiune, pentru ca vrea totul cat mai repede. Nativul Berbec se simte in largul sau in situatii clare, nu-i plac ocolisurile si ambiguitatile. Decide fara drept de apel, este foarte rational, vrea si poate conduce. Are aptitudini tehnice si practice.

Aspectul negativ al zodiei Berbec este excesul de zel care poate deveni daunator. Nativul Berbec poate fi brutal, furios, certaret. Este un subaltern nerabdator, recalcitrant si incomod, care incepe multe lucrari dar nu le termina. Daca nu-si poate stapani impulsurile, se poate lasa usor influentat de anturaj si de lucrurile negative din jurul sau.

Nativul Berbec este nascut sub semnul celor curajosi, dinamici, plini de initiativa si spirit de combativitate. Incearca sa se impuna prin faptele lui si sa obtina recunoasterea meritelor sale.
Semnul Berbecului denota impulsivitate, agresivitate, spontaneitate, inventivitate, dorinta de cunoastere si cercetare, chiar daca adeseori abandoneaza firul investigatiei sale pentru ca se plictiseste prea repede.


Berbecul adora complimentele si este atras de persoanele fara inhibitii si pline de viata, deoarece si el este la randul lui activ si descurcaret. Daca ai obtinut o intalnire cu un Berbec, cu siguranta vei sta pana tarziu si te vei distra de minune.
Se considera un intelectual, deci cea mai buna cale de a va apropia, e pe cea intelectuala. Berbecul este foarte gelos, iar cand este indragostit, vrea sa ii acordati tot timpul dumneavoastra. Adora sa i se ceara sfatul, si il va da fara ezitare; este foarte sincer si nu se va feri sa-si impartaseasca parerile cu dumneavoastra. Este independent, si totodata, un prieten loial si demn de incredere.
Este pasional, seducator. Cu toate acestea, nu de putine ori a fost acuzat de misoginism in relatiile cu femeile.
Atunci cand s-a indragostit cu adevarat poate fi un partener atent si generos, in stare de orice sacrificiu pentru persoana iubita. Desi pretinde fidelitate, el isi permite sa fie ceva mai libertin, pentru ca, viata trebuie traita.
Va face casa buna cu o persoana dintr-o zodie de foc, pentru ca aceasta il sustine si el ii acorda respect, considerand-o o partenera pe masura pretentiilor sale.
Plin de entuziasm, puteti fi sigur ca nu va veti plictisi impreuna cu el. Inteligent si plin de umor, poate face ca orice conversatie sa fie plina de spirit si cauta un partener care sa fie la fel ca si el, un intelectual rafinat.
Este gelos si cam agresiv in manifestarile lui, asa ca nu este bine sa va jucati cu sentimentele lui. Foarte impulsiv si imprevizibil, nu acorda importanta amanuntelor, doar faptele conteaza. Totul trebuie sa se desfasoare asa cum vrea el, pentru ca nu suporta sa fie dominat sau sa i se spuna ce sa faca.
Nativul Berbec este plin de vitalitate. Poate avea probleme cu dantura, face usor febra, este sensibil la stres, deoarece nu stie sa se opreasca atunci cand trebuie, e nervos, are un somn neodihnitor, rinichii si stomacul lui sunt sensibili. Berbecul este, insa, semnul cu cea mai mare putere de regenerare.
Carierele lui implica de cele mai multe ori un grad de duritate care este in deplin acord cu temperamentul lui. Poate fi explorator celebru, medic foarte competent, filozif si muzician, bun organizator in orice domeniu al industriei spectacolului (regizor, dirijor, militar de cariera); in profesii ce au legatura cu capul: stomatolog, oculist, frizer, palarier. Foarte bun sportiv, va agrea sporturile mai violente : boxul, rugby-ul.


Nativii zodiei Berbec sunt nascuti in intervalul 21 martie - 20 aprilie.

Motto-ul zodiei Berbec:
Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Îmi asum independenta.

Cuvinte cheie ale zodiei Berbec:
elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, cucerire, combativitate, autoritate, nerabdare, autoritate, întreprindere, pionierat, impuls, generare, excitare, ardoare, curaj, îndrazneala, initiativa, energie, putere, libertate, rezistenta, ambitie, imprudenta, întâietate, violenta, scandal, agresivitate, încapatânare, laudarosenie

Caracteristici generale:
Zodia Berbec este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, îndrazneala si vitalitatea dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.


Zodia Tigru


Calitati: Pasional, optimist, energic, entuziast, sociabil.
Defecte: Nelinistit, neglijent, impulsiv, nerabdator, exaltat, neascultator.
Zodia Tigru Caracterizare
Energic si incitant Tigrul este al treilea semn din Zodiacul chinezesc. Tigrii sunt plin de viata, generosi, si amuzanti. Ei pot fi, de asemenea, firi foarte independente, impulsivi si, uneori, extrem de egoisti. Sunt deseori nerabdatori si indecisi. Primeaza inspiratia, iar ratiunea trece pe planul doi. Excesele sunt modul sau de viata.
Vivacitatea Tigrilor ii face sa aiba multi prieteni si sa fie favoriti in societate indiferent de ocazie. Le place sa fie activi si sa incerce lucruri noi. Nu se feresc de riscuri si au dorinta de a depasi orice obstacol. Un Tigru va fi intotdeauna pasional si plin de inspiratie. Imprevizibil, nu inspira siguranta.
Tigrii trebuie sa straluceasca in societate si urasc sa fie ignorati. Le place sa-si impuna vointa si sa fie urmati de ceilalti. Adesea ignora partea materiala, dar iubesc aventura si neprevazutul. Pericolul nu ii sperie. Cand se simte nedreptatit sau chiar incoltit, un tigru poate fi extrem de violent si va cauta razbunarea. Tigrii trebuie sa straluceasca intotdeauna.
Nativul Tigru este foarte romantic. El este cel mai fermecator partener, dar are mare nevoie de cineva mai realist, cu picioarele pe pamant. Iubeste copii dar si animalele de companie. Viata unui Tigru nu este niciodata plictisitoare, nici pentru el, nici pentru cei din jur. Exista intotdeauna o noua aventura, un lucru nou de facut.
Emotiile puternice ale unui Tigru declanseaza reactii pe masura. Tigrii sunt, de multe ori, orbi la propriile greselile evidente. Astfel un Tigru nu-si pierde niciodata optimismul si dragostea de viata. Trebuie sa fie foarte atenti la accidente.SCUZE daca unele chiestii sunt de mai multe ori. :o3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu