18 septembrie 2011

De azi, fac curat in sentimente.



Iubire ?
Stiu ca acum cateva luni am facut un post, in care spuneam ca nu cred in ea. Ei bine, nici acum nu sunt prea convinsa ca exista, insa, seara trecuta, cand am urmarit filmul (500) DAYS   OF SUMMER, mi-am schimbat putin parerea. Doar putin.
In primul rand, vreau sa spun ca nu este un film de dragoste, este un film despre dragoste. Pe mine m-a impresionat intr-un fel acest film. Adica, iubirea apare pe neasteptate, nu cand vrem noi. Cam asta a fost mesajul filmului.
Ca sa povestesc filmul mai pe scurt, o sa scriu chiar descrierea de pe spatele DVD-ului : In aceasta comedie romantica despre dragoste si soarta, un tanar scriitor de felicitari cauta cu disperare fata visurilor sale... si noua lui colega, Summer Finn poate fi "cea aleasa". Dar cele 500 de zile de relatie demonstreaza ca drumul spre fericire poate fi neprevizibil si de ne controlat - si distractiv pe masura. 
Daca va intrebati, cei doi s-au despartit, iar Summer s-a casatorit cu un tip pe care l-a intanlit intr-o cafenea, si care a intrebat-o despre ce este vorba in care o citea. Epic.
Deci, concluzia mea este ca, lucrurile se intampla la timpul lor, nu cand vrem noi.

Un comentariu: